Historie EMD Tooling BV

EMD Tooling is ruim 20 jaar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige industriële gereedschappen zoals volg-, snij-, buig-, en trekstempels. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, snelle besluitvorming, hoge mate van flexibiliteit en weinig bureaucratie; hierdoor is het mogelijk om korte levertijden af te geven en direct in te spelen op veranderende klantwensen cq. markteisen.

In de afgelopen jaren heeft EMD Tooling BV zich ontwikkeld tot een specialist in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van deze gereedschappen. Ons team bestaat uit 35 innovatieve, goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen.

Wij leveren wereldwijd aan onze opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches waaronder automotive-, luchtvaart-, transport-, voedingsmiddelen- en medische sector.

Door gebruik te maken van CAD/CAM systemen, hoogwaardige CNC bewerkings- en erodeermachines is het mogelijk om het gehele toolmanagement uit te voeren van 3D File tot de services en onderhoud van de gereedschappen.
Onze producten kenmerken een hoge kwaliteit, wij zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en hebben een interne Kwaliteitsdienst die nauwkeurig de kwaliteit van onze producten controleert.

Sinds 2018 zijn wij onderdeel van de VADO groep.

Eind 2019 is Gereedschapmakerij van Vlijmen - Den Bosch onderdeel geworden van de EMD Groep. 

Vanaf 2021 hebben wij EMD Technology opgericht, úw leverancier van Lamellenlijnen              klik hier voor de EMD Technology website

 

Cookie instellingen